Respectă-ți gusturile, răsfață-ți simțurile. Prima tutungerie din Satu Mare pentru cele mai pretențioase papile gurstative

Respectă-ți gusturile, răsfață-ți simțurile. Prima tutungerie din Satu Mare pentru cele mai pretențioase papile gustative

Județul Satu Mare a fost mereu prezentat ca un județ mic, retras, mai puțin dezvoltat.  Acest lucru nu a împiedicat însă lumea să se dezvolte, să acumuleze cunoștințe, să își dezvolte anumite plăceri și să își creeze niște gusturi specifice sau cel puțin să împărtășească gusturile celor din orașele mai dezvoltate.

În ultimii 3-4 ani sătmărenii pun tot mai mult accentul pe satisfacerea gusturilor lor și au deschis afaceri axate pe un public țintă bine definit, precum iubitorii de vin, pasionații de diferite bucătării, reușind în paralel cu satisfacerea gusturilor celor care deja cunoșteau acele domenii să și formeze o cultură în rândul celor care luau contact pentru prima dată cu acea lume.

Din luni, la Satu Mare se deschide o nouă afacere care continuă această linie ușor exclusivistă, care promovează produse pentru cunoscători, dar care nu se va feri să contureze cunoștințele celor care nu au mai avut până acum contact cu această lume. Tutungeria RIO TABAK își deschide porțile pentru sătmăreni pentru a le oferi cele mai fine produse din această categorie.

Cele mai fine trabucuri, țigări de foi, tutun de calitate superioară, pipe și tutun pentru pipe, produse pentru pretențioși și pentru cunoscătorii domeniului vor fi păstrate în condiții optime de umiditate și ventilație pentru a putea fi oferite clienților sătmăreni. Alături de acestea, pe rafturile magazinului vor sta sticle de coniac și whiskey, de la firme cu renume, produse atent alese de cunoscători pentru a fi în concordanță cu trabucurile comercializate. De menționat este că s-au ales doar băuturi care nu se găsesc în alte locuri în comerț în județ, toate având vechime de aproximativ 15-17 ani.

Cei care nu sunt doar fumători de necesitate și viciu și nu mai savurează neapărat fiecare fum din țigară, au și ei motivul lor special de a intra în magazin. RIO TABAK îi poate ajuta chiar să reducă costurile fumatului prin produsele pe care le comercializează. Tutunul, foițele și aparatele de rulat îi va ajuta pe sătmăreni să aibă parte de țigări de calitate superioară la prețuri mai bune decât al țigărilor obișnuite din comerț, făcând din fiecare țigară o experiență. De asemenea, fumătorii pot găsi aici produse conexe și accesorii, precum filtre, foițe, portofele de tutun, tabachere, brichete, narghilea și multe altele.

Cunoscătorii sunt așteptați să treacă pragul tutungerie situate pe Bulevardul I.C. Brătianu ( lângă caseria Apaserv) începând de sâmbătă, 1 octombrie. Cei care nu au au mai avut contact până acum cu produsele fine din această categorie pot folosi această ocazie pentru a învăța lucruri noi despre trabucuri și țigări, precum și despre cele mai selecte coniacuri și whiskey-uri, personalul oferind tuturor celor interesați informații despre produsele expuse, modul lor de a fi consumate și cum pot fi acestea combinate pentru răsfățul total al simțurilor. Magazinul va fi deschis zilnic de luni până vineri de la ora 10 la 18.

Sursa: https://obiectiv-sm.ro